Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Toppatakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (1)
  1 / 1 tuotetta

  Haglöfs toppatakit

  Haglöfs toppatakit ovat laatutietoisen valinta. Haglöfs toppatakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Haglöfs toppatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Haglöfs toppatakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua toppatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituin Haglöfs toppatakit tuotteemme on tällä hetkellä Särna Mimic Hood Women - toppatakki 119,00 € – millaiset Haglöfs toppatakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Haglöfs toppatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Haglöfs toppatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 119.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 119.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Haglöfs toppatakit

  4.5/5

  Perustuu 10 arvosteluun