Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. 



Haglöfs untuvatakki

Untuvatakki on ihanteellinen vaatevalinta silloin, kun säät ovat kylmimmillään. Laadukas luonnonuntuvatakki pelastaa erityisesti sydäntalven hyytävinä pakkaspäivinä. Untuva on materiaalina erinomainen, sillä se mukautuu aina kantajansa oman kehon lämpötilan mukaan. Kylmällä säällä untuva lämmittää mukavasti, mutta ei leudommallakaan säällä tunnu hiostavalta. Untuvatakkeja löytyy paljon erilaisia – erityisesti niiden laaduissa saattaa olla merkittäviä eroja. Laadulla on väliä, sillä korkealaatuinen untuvatakki on yleensä kestävämpi ja lämmöneristyskyvyltään parempi. Laadukkaita untuvatakkeja valmistaa esimerkiksi ruotsalaismerkki Haglöfs. Haglöfs tunnetaan erityisesti ulkoiluvaatteiden ja teknisten materiaalien edelläkävijänä. Haglöfs-vaatteiden tehoon on helppo luottaa, sillä ne on suunniteltu pohjoisen sääolosuhteiden ja haastavien luonnonolojen ehdoilla.

Millainen Haglöfs-untuvatakki on sinulle paras valinta? Itselle sopivaa takkia ostaessa kannattaa aina pohtia omaa käyttötarkoitusta sekä sääolosuhteita, jossa takkia todennäköisesti käytät. Vapaa-ajan käyttöön ja urheilullisempaan käyttöön kannattaa yleensä hankkia omanlaisensa takit. Jos etsit takkia esimerkiksi ulkoiluun tai lasketteluun, tarvitset hengittävän ja säänkestävän takin, jossa on helppo liikkua. Ostopäätöstä tehdessä on myös hyvä pohtia, etsitkö takkia kaikkein kylmimpiin paukkupakkasiin, vaihteleviin talvikeleihin vai leudompiin välikausiin. Muhkeampi takkimalli, kuten Haglöfs Chill -untuvatakki, sopii koviinkin pakkaskeleihin. Välikausiin ihanteellinen valinta on sen sijaan monikäyttöiset Haglöfs-kevytuntuvatakit.

Mistä parhaat Haglöfs-untuvatakit? Olipa mielessäsi tyylikäs Haglöfs naisten untuvatakki tai Haglöfs miesten untuvatakki, Intersportin kattavasta valikoimasta löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät runsaasti erilaisia malleja sekä vapaa-aikaan että ulkoiluun. Runsaan kokovalikoiman lisäksi löydät meiltä aina sesongin tyylikkäimmät värit. Tilaa Haglöfs-untuvatakki netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos mielessäsi on tietty väri, malli tai koko, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Jos et vielä löytänyt etsimääsi takkia, katso myös Peak Performance -takit, Nike-takit ja Halti-takit. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko Haglöfs untuvatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Haglöfs untuvatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 199.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Haglöfs untuvatakit

5/5

Perustuu 6 arvosteluun