Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vanutakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta
  Vastuullinen valinta
  2 väriä
  Haglöfs
  Husk Insulated Jacket Woman - naisten vanutakki
  249,00 €
  139,00 €
  30 pv alin hinta: 139,00 €
  Vastuullinen valinta
  2 väriä
  Haglöfs
  Husk Insulated Jacket Men - miesten vanutakki
  249,00 €
  139,00 €
  30 pv alin hinta: 139,00 €
  Vastuullinen valinta
  2 väriä
  Haglöfs
  Husk Insulated Jacket Jr - nuorten vanutakki
  179,00 €
  109,00 €
  30 pv alin hinta: 109,00 €
  Hinta verkossa
  2 väriä
  Haglöfs
  Salix Mimic Proof Parka W - naisten vanutakki
  249,00 €
  169,00 €
  30 pv alin hinta: 169,00 €

  Haglöfs vanutakit

  Haglöfs vanutakit ovat laatutietoisen valinta. Haglöfs vanutakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Haglöfs vanutakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Haglöfs vanutakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua vanutakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Haglöfs vanutakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Särna Mimic Hood Women - vanutakki 119,00 €, Husk Insulated Jacket Woman - vanutakki 139,00 € ja Husk Insulated Jacket Men - vanutakki 139,00 € – millaiset Haglöfs vanutakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Haglöfs vanutakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Haglöfs vanutakit -kategorian tuotteet saat hintaan 109.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Haglöfs vanutakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Särna Mimic Hood Women - naisten vanutakki, Haglöfs Husk Insulated Jacket Woman - naisten vanutakki ja Haglöfs Husk Insulated Jacket Men - miesten vanutakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Haglöfs vanutakit

  4.43/5

  Perustuu 14 arvosteluun