Sisältöön

Haglöfs reppu

Reppu on hankinta, joka ilahduttaa niin urheilijaa kuin kiireistä arjen ahertajaakin. Kädet vapaiksi jättävä reppu sopii loistavasti niin retkeilijälle, juoksijalle, pyöräilijälle, laskettelijalle kuin kiipeilijällekin. Urheilullisen käytön lisäksi reppu on ehdoton hankinta myös kaikenikäisille koululaisille ja työssäkäyvälle – varsinkin, kun valitset tietokonetaskulla varustellun reppumallin.  Reppuun voi huoletta pakata suuremmankin tavaramäärän, sillä sen muoto ja painopiste sallivat raskaammankin kuorman. Erityisesti retkeilyssä ja ulkoilussa maastot ovat usein vaikeakulkusia ja matkat pitkiä, jolloin kevyt ja kompakti reppu on raskasta olkalaukkua mukavampi vaihtoehto. Huippulaadukkaita ja tyylikkäitä reppuja ulkoiluun, retkeilyyn ja vapaa-aikaan valmistaa esimerkiksi ruotsalaismerkki Haglöfs.

Jos viihdyt ulkosalla säällä kuin säällä, Haglöfs-reppu on sinulle täydellinen valinta. Haglöfs on ollut suojaavien teknisten kalvomateriaalien ja ulkoiluvaatteiden osaaja jo kymmenien vuosien ajan. Merkki on syntynyt Pohjoismaissa, joten sen tuotteet on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääoloja sekä haastavia luonnonmaastoja. Haglöfsin huippulaadukkaisiin tuotteisiin luottavat niin huippu-urheilijat kuin outdoor-lajien kokeneimmatkin harrastajat. Haglöfs-reput loistavat niin kestävyydellään, tilavuudellaan kuin ajattomalla tyylilläänkin. Haglöfs-reput soveltuvat vettähylkivän materiaalinsa ja teknisten ominaisuuksiensa ansiosta loistavasti myös kaikkein vaativimpiinkin sääoloihin. Reput ovat kompakteja ja kevyitä, mutta niihin on integroitu runsaasti säilytystilaa ja erilaisia taskuja.

Millainen Haglöfs-reppu sopii parhaiten sinulle? Haglöfs tarjoaa suuren valikoiman erilaisia päiväreppuja kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Itselle sopivin malli kannattaa valita aina oman tilantarpeen mukaan. Kevyempään retkeilyyn ja lyhyemmille matkoille soveltuu yleensä parhaiten pienempi päiväreppu, joka on kooltaan noin 20 litraa. Pidemmille matkoille ja suuremmalle varustemäärälle kannattaa sen sijaan hankkia tilavampi päiväreppu, joka on kooltaan noin 25–30 litraa. Esimerkiksi Haglöfs Tight- ja Vide-mallistoista löytyy sekä pienempiä että tilavampia reppumalleja. Jos mielessäsi on Haglöfs-reppu lapselle, merkin valikoimasta löytyy myös junioreille suunniteltuja reppumalleja. Tyylistäkään ei tarvitse tinkiä, sillä värivalikoimaa löytyy Haglöfs-repuista runsaasti.

Haussa huippulaadukas Haglöfs-reppu? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat Haglöfs-reput urheilulliseen käyttöön, kouluun ja vapaa-aikaan. Jos mielessäsi on Haglöfs-reppu tietokoneelle, valikoimasta löydät myös työkäyttöön soveltuvat tietokonereput. Olipa suosikkisi sitten punainen, oranssi tai violetti Haglöfs-reppu, suuresta värivalikoimastamme löydät varmasti suosikkisi. Sinun käyttöösi parhaiten sopivimman mallin valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Tilaa Haglöfs-reppu netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Katso myös muut reput, laukut ja adidas-reput.

Paljonko Haglöfs reput -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Haglöfs reput -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Haglöfs reput -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Tight L - päiväreppu, Haglöfs Tight M - päiväreppu ja Haglöfs Corker 15l - päiväreppu.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Haglöfs reput

4.09/5

Perustuu 11 arvosteluun