Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINHalti pipot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pipot
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta
  2 väriä
  Halti
  Latu Pipo
  29.90 €
  6 väriä
  Halti
  Ramsau Beanie - pipo
  39.90 €
  Hinta verkossa
  14 väriä
  Halti
  Kara pipo
  29.90 €
  24.90 €
  3 väriä
  Halti
  Pallas Pipo
  34.90 €
  1 väri
  Halti
  Laava Pipo
  19.90 €

  Halti pipot

  Halti pipot ovat laatutietoisen valinta. Halti pipot naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Halti pipot helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Halti pipot ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua pipot tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Halti pipot tuotteitamme ovat tällä hetkellä Latu Pipo - pipo 29,90 €, Ramsau Beanie - pipo 39,90 € ja Kara pipo - pipo 24,90 € – millaiset Halti pipot olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Halti pipot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Halti pipot -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Halti pipot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Latu Pipo, Halti Ramsau Beanie - pipo ja Halti Kara pipo.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Halti pipot

  4.67/5

  Perustuu 6 arvosteluun