Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kuorihousut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (13)
  13 / 13 tuotetta

  Halti kuorihousut

  Halti kuorihousut ovat laatutietoisen valinta. Halti kuorihousut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Halti kuorihousut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Halti kuorihousut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua kuorihousut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Halti kuorihousut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Leisti Recy DX Long Pants W - kuorihousut 99,90 €, Leisti Recy DX Short Pants W+ - kuorihousut 99,90 € ja Vuoksi Recy DX Pants M - kuorihousut 99,90 € – millaiset Halti kuorihousut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Halti kuorihousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Halti kuorihousut -kategorian tuotteet saat hintaan 44.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 179.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Halti kuorihousut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Leisti Recy DX Short Pants W+ - naisten kuorihousut, Halti Vuoksi Recy DX Pants M - miesten kuorihousut ja Halti Leisti Recy DX Long Pants W - naisten kuorihousut.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Halti kuorihousut

  4.4/5

  Perustuu 35 arvosteluun