Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Halti kuorihousut

Halti kuorihousut ovat laatutietoisen valinta. Halti kuorihousut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Halti kuorihousut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Halti kuorihousut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua kuorihousut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Halti kuorihousut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Leisti Recy DX Pants W - kuorihousut 99,90 €, Vuoksi Recy DX Pants M - kuorihousut 99,90 € ja Fort DX Pants W+ - kuorihousut 89,90 € – millaiset Halti kuorihousut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Halti kuorihousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Halti kuorihousut -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 229.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Halti kuorihousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Leisti Recy DX Pants W - naisten kuorihousut, Halti Vuoksi Recy DX Pants M - miesten kuorihousut ja Halti Fort DX Pants W+ - naisten kuorihousut.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Halti kuorihousut

4.46/5

Perustuu 39 arvosteluun