Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Stretch-housut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (24)
  24 / 24 tuotetta

  Halti stretch-housut

  Halti stretch-housut ovat laatutietoisen valinta. Halti stretch-housut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Halti stretch-housut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Halti stretch-housut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua stretch-housut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Halti stretch-housut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Pallas II W+ warm X-stretch Pants - stretch-housut 119,00 €, Pallas II W warm X-stretch Pants - stretch-housut 119,00 € ja Pallas II W warm short X-stretch housut - stretch-housut 119,00 € – millaiset Halti stretch-housut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Halti stretch-housut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Halti stretch-housut -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 179.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 24 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Halti stretch-housut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Pallas II W+ warm X-stretch Pants - naisten stretch-housut, Halti Pallas II W warm X-stretch Pants - naisten stretch-housut ja Halti Pallas II W warm short X-stretch housut - naisten stretch-housut.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Halti stretch-housut

  4.57/5

  Perustuu 370 arvosteluun