Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa T-paidat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (1)
  1 / 1 tuotetta

  Halti t-paidat

  Halti t-paidat ovat laatutietoisen valinta. Halti t-paidat naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Halti t-paidat helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Halti t-paidat ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua t-paidat tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituin Halti t-paidat tuotteemme on tällä hetkellä Vassi T-Shirt M - t-paita 29,90 € – millaiset Halti t-paidat olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Halti t-paidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Halti t-paidat -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 29.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Halti t-paidat

  4.28/5

  Perustuu 32 arvosteluun