Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetHalti shortsit ja caprit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Shortsit ja caprit
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (9)
  9 / 9 tuotetta

  Halti shortsit ja caprit

  Untuvatakit shortsit ja caprit ovat laatutietoisen valinta. Untuvatakit shortsit ja caprit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Untuvatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Untuvatakit shortsit ja caprit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Untuvatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Untuvatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Pallas II X-Stretch Pants W - stretch-housut 89,90 €, Fort DX Jacket W - kuoritakki 99,90 € ja Pallas II X-Stretch Pants W+ - stretch-housut 89,90 € – millaiset Untuvatakit shortsit tai caprit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Halti shortsit ja caprit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Halti shortsit ja caprit-kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Halti shortsit ja caprit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Pallas X-Stretch Lite Capri W+ - naisten caprit, Halti Pallas X-Stretch Lite Capri M - miesten caprit ja Halti Pallas X-Stretch Lite Capri W - naisten caprit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Halti shortsit ja caprit

  4.54/5

  Perustuu 26 arvosteluun