Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hybriditakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Halti hybriditakit

  Halti hybriditakit ovat laatutietoisen valinta. Halti hybriditakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Halti hybriditakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Halti hybriditakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua hybriditakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Halti hybriditakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Dynamic Naisten Välitakki - hybriditakki 119,00 €, Tripla W 2.0 hybriditakki - hybriditakki 139,00 € ja Streams M hybrid Neule layer Takki - hybriditakki 79,90 € – millaiset Halti hybriditakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Halti hybriditakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Halti hybriditakit -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Halti hybriditakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Dynamic Naisten Välitakki - naisten hybriditakki, Halti Tripla W 2.0 hybriditakki ja Halti Streams M hybrid Neule layer Takki - miesten hybriditakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Halti hybriditakit

  4.39/5

  Perustuu 33 arvosteluun