Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kuoritakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Halti kuoritakit

  Halti kuoritakit ovat laatutietoisen valinta. Halti kuoritakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Halti kuoritakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Halti kuoritakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua kuoritakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Halti kuoritakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Vaski Recy DrymaxX Jacket - kuoritakki 179,00 €, Eela Recy DrymaxX Jacket W - kuoritakki 179,00 € ja Juonto Naisten Drymaxx® Kuoritakki - kuoritakki 259,00 € – millaiset Halti kuoritakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Halti kuoritakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Halti kuoritakit -kategorian tuotteet saat hintaan 89.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 259.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Halti kuoritakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Vaski Recy DrymaxX Jacket - miesten kuoritakki, Halti Eela Recy DrymaxX Jacket W - naisten kuoritakki ja Halti Juonto Naisten Drymaxx® Kuoritakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Halti kuoritakit

  4.51/5

  Perustuu 92 arvosteluun