Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Toppatakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (9)
  9 / 9 tuotetta

  Halti toppatakit

  Halti toppatakit ovat laatutietoisen valinta. Halti toppatakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Halti toppatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Halti toppatakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua toppatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Halti toppatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Wiseman DX Jacket M takki - toppatakki 299,00 €, Muras Jacket W+ - toppatakki 129,00 € ja Lis DX Jacket W - toppatakki 299,00 € – millaiset Halti toppatakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Halti toppatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Halti toppatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 129.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Halti toppatakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Wiseman DX Jacket M takki - miesten toppatakki, Halti Muras Jacket W+ - naisten toppatakki ja Halti Lis DX Jacket W - naisten toppatakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Halti toppatakit

  4.61/5

  Perustuu 23 arvosteluun