Sisältöön
FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät! FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät!

FLASH SALE KÄYNNISSÄ NYT!

Flash Sale alkoi Intersportin verkkokaupassa! Tarjoamme nyt -20% lisäalennuksen Salomon-kengistä 24.9. klo 23.59 asti – alennuksen saat myös tarjoushinnoista! Nyt kannahtaa siis kiirehtiä tekemään huikeimmat löydöt syksyn ulkoiluun. Lisäalennuksen saat verkkokaupassa Plussa-kortilla sekä syöttämällä ostoskorissa koodin: FLASH20

KATSO FLASH SALE -TARJOUKSET

Alennus on voimassa 24.9. asti Intersport-kaupoissa ja verkossa. Alennus ei ole voimassa seuraavissa Intersport-kaupoissa: Intersport JoensuuHalti toppatakit

Halti toppatakit ovat laatutietoisen valinta. Halti toppatakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Halti toppatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Halti toppatakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua toppatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Halti toppatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Tahko Ski DX Jacket W+ - toppatakki 269,00 €, Linjat Buffer Parka W - toppatakki 259,00 € ja Galaxy DX Jacket W - toppatakki 280,00 € – millaiset Halti toppatakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Halti toppatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Halti toppatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 120.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 349.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Halti toppatakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Tahko Ski DX Jacket W+ - naisten toppatakki, Halti Linjat Buffer Parka W - naisten toppatakki ja Halti Galaxy DX Jacket W - naisten toppatakki.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Halti toppatakit

4.58/5

Perustuu 12 arvosteluun