Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Tuulitakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Halti tuulitakit

  Halti tuulitakit ovat laatutietoisen valinta. Halti tuulitakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Halti tuulitakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Halti tuulitakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua tuulitakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Halti tuulitakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Halla W Xc Training Anorak. - tuulitakki 129,00 €, Visa Pro Windbraker Jacket W - tuulitakki 89,90 € ja Halla M Xc Training Anorak. - tuulitakki 129,00 € – millaiset Halti tuulitakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Halti tuulitakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Halti tuulitakit -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Halti tuulitakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Halla W Xc Training Anorak. - naisten tuulitakki, Halti Visa Pro Windbraker Jacket W - naisten tuulitakki ja Halti Halla M Xc Training Anorak. - miesten tuulitakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Halti tuulitakit

  4.04/5

  Perustuu 26 arvosteluun