Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetHelly Hansen hameet ja mekot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hameet ja mekot
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Helly Hansen hameet ja mekot

  Talvitakit hameet ja mekot ovat laatutietoisen valinta. Talvitakit hameet ja mekot naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Talvitakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Talvitakit hameet ja mekot ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Talvitakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Talvitakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Crew Hooded Jacket Jr - kuoritakki 99,90 €, Crew Hooded Jacket W - kuoritakki 129,00 € ja Salt Coastal Jacket W - kuoritakki 299,00 € – millaiset Talvitakit hameet tai mekot olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Helly Hansen hameet ja mekot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Helly Hansen hameet ja mekot-kategorian tuotteet saat hintaan 44.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 54.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Helly Hansen hameet ja mekot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Thalia Pique Dress W - naisten mekko, Helly Hansen Hp Ocean Swt Skort W - naisten hame ja Helly Hansen Thalia Summer Dress W - naisten mekko.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Helly Hansen hameet ja mekot

  4.33/5

  Perustuu 6 arvosteluun