Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30Helly Hansen toppahousut

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Toppahousut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Helly Hansen toppahousut

  Helly Hansen toppahousut ovat laatutietoisen valinta. Helly Hansen toppahousut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Helly Hansen toppahousut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Helly Hansen toppahousut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua toppahousut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Helly Hansen toppahousut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Legendary Insulated Pant - toppahousut 119,00 €, No Limits 2.0 Pants Jr - toppahousut 79,90 € ja Legendary Insulated Pants W - toppahousut 119,00 € – millaiset Helly Hansen toppahousut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Helly Hansen toppahousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Helly Hansen toppahousut -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 230.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Helly Hansen toppahousut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Legendary Insulated Pant - miesten toppahousut, Helly Hansen No Limits 2.0 Pants Jr - nuorten toppahousut ja Helly Hansen Legendary Insulated Pants W - naisten toppahousut.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Helly Hansen toppahousut

  5/5

  Perustuu 2 arvosteluun