Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hupparit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  Helly Hansen hupparit

  Helly Hansen hupparit ovat laatutietoisen valinta. Helly Hansen hupparit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Helly Hansen hupparit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Helly Hansen hupparit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua hupparit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Helly Hansen hupparit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Hp Ocean Fz Jacket - huppari 99,90 €, Jr HH Logo Hoodie 2.0 - huppari 39,90 € ja Jr Active Hoodie - huppari 34,90 € – millaiset Helly Hansen hupparit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Helly Hansen hupparit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Helly Hansen hupparit -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 130.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Helly Hansen hupparit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Hp Ocean Fz Jacket - miesten huppari, Helly Hansen Jr HH Logo Hoodie 2.0 - nuorten huppari ja Helly Hansen Jr Active Hoodie - nuorten huppari.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Helly Hansen hupparit

  4.13/5

  Perustuu 16 arvosteluun