Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Helly Hansen t-paidat

Helly Hansen t-paidat ovat laatutietoisen valinta. Helly Hansen t-paidat naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Helly Hansen t-paidat helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Helly Hansen t-paidat ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua t-paidat tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Helly Hansen t-paidat tuotteitamme ovat tällä hetkellä Logo Tee W - t-paita 40,00 €, Box Tee M - t-paita 40,00 € ja Logo T-shirt Jr - t-paita 30,00 € – millaiset Helly Hansen t-paidat olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Helly Hansen t-paidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Helly Hansen t-paidat -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 40.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Helly Hansen t-paidat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Logo Tee W - naisten t-paita, Helly Hansen Box Tee M - miesten t-paita ja Helly Hansen Logo T-shirt Jr - nuorten t-paita.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Helly Hansen t-paidat

4.45/5

Perustuu 29 arvosteluun