Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetHelly Hansen shortsit ja caprit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Shortsit ja caprit
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Helly Hansen shortsit ja caprit

  Talvitakit shortsit ja caprit ovat laatutietoisen valinta. Talvitakit shortsit ja caprit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Talvitakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Talvitakit shortsit ja caprit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Talvitakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Talvitakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Crew Hooded Jacket Jr - kuoritakki 99,90 €, Crew Hooded Jacket W - kuoritakki 129,00 € ja Salt Coastal Jacket W - kuoritakki 299,00 € – millaiset Talvitakit shortsit tai caprit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Helly Hansen shortsit ja caprit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Helly Hansen shortsit ja caprit-kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 54.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Helly Hansen shortsit ja caprit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Active Shorts 9" - miesten collegeshortsit, Helly Hansen Crew Shorts W - naisten shortsit ja Helly Hansen Crewline Cargo Shorts M - miesten shortsit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Helly Hansen shortsit ja caprit

  4/5

  Perustuu 2 arvosteluun