Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Parkatakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (9)
  9 / 9 tuotetta

  Helly Hansen parkatakit

  Helly Hansen parkatakit ovat laatutietoisen valinta. Helly Hansen parkatakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Helly Hansen parkatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Helly Hansen parkatakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua parkatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Helly Hansen parkatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Coastal 2 Parka Jacket M - parkatakki 149,00 €, Reine Parka - parkatakki 229,00 € ja Maud Parka W - parkatakki 249,00 € – millaiset Helly Hansen parkatakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Helly Hansen parkatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Helly Hansen parkatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 250.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Helly Hansen parkatakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Coastal 2 Parka Jacket M - miesten parkatakki, Helly Hansen Reine Parka - miesten parkatakki ja Helly Hansen Maud Parka W - naisten parkatakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Helly Hansen parkatakit

  4.41/5

  Perustuu 54 arvosteluun