Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätHelly Hansen toppatakit

Helly Hansen toppatakit ovat laatutietoisen valinta. Helly Hansen toppatakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Helly Hansen toppatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Helly Hansen toppatakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua toppatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Helly Hansen toppatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Urban Reversible Jacket W - toppatakki 230,00 €, Blume Puffy Parka W - toppatakki 280,00 € ja Nora Long Insulated Jacket W - toppatakki 400,00 € – millaiset Helly Hansen toppatakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Helly Hansen toppatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Helly Hansen toppatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 170.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 400.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Helly Hansen toppatakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Urban Reversible Jacket W - naisten toppatakki, Helly Hansen Blume Puffy Parka W - naisten toppatakki ja Helly Hansen Nora Long Insulated Jacket W - naisten toppatakki.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Helly Hansen toppatakit

3.77/5

Perustuu 22 arvosteluun