Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Untuvatakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Helly Hansen untuvatakit

  Helly Hansen untuvatakit ovat laatutietoisen valinta. Helly Hansen untuvatakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Helly Hansen untuvatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Helly Hansen untuvatakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua untuvatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Helly Hansen untuvatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Imperial Puffy Jacket W - untuvatakki 199,00 €, Aden Down Jacket W - untuvatakki 149,00 € ja Verglas Glacier Down Jacket W - untuvatakki 350,00 € – millaiset Helly Hansen untuvatakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Helly Hansen untuvatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Helly Hansen untuvatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 149.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 400.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Helly Hansen untuvatakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Imperial Puffy Jacket W - naisten untuvatakki, Helly Hansen Aden Down Jacket W - naisten untuvatakki ja Helly Hansen Verglas Glacier Down Jacket W - naisten untuvatakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Helly Hansen untuvatakit

  4.55/5

  Perustuu 22 arvosteluun