Sisältöön

laadukkaita hanskoja vaihteleviin olosuhteisiin.

Hestra kategoriat

Hestra

Nauttiaksesi talviurheilusta ja -ulkoilusta palelematta, ovat lämpimät ja suojaavat käsineet tärkeä osa varustusta. Kylmällä ilmalla ensimmäisenä paleltuvat juuri kädet, koska ne ovat kauimpana kehon tärkeistä sisäosista. Jos etsit laadukkaita, monikäyttöisiä, lämpiä ja tyylikkäitä hanskoja, ovat Hestran käsineet sinun valintasi. Jo yli 80 vuoden ajan ruotsalainen perheyritys Hestra on suunnitellut ja valmistanut käsineitä suurella intohimolla. Mallistosta löytyy yli 400 käsinettä, jotka palvelevat niin lumivyöryteknikkojen, retkeilyfanaatikkojen, laskettelijoiden, sunnuntaihiihtäjien, äitien, lapsien kuin sinunkin tarpeitasi.

Hestran toiminta sai alkunsa Ruotsin Smoolannissa vuonna 1936, kun Martin Magnusson mietti, miten saisi pidettyä kätensä lämpiminä metsätöissä lumisina ja kylminä talvikuukausina. Hän alkoi valmistaa kotitilallaan Hestrassa kunnon työkäsineitä nahasta ja villasta. Asiakaskunta kasvoi, kun läheiseen Isabergin laskettelukeskukseen saapui hiihtoturisteja. Maine laadukkaista hanskoista levisi, ja siitä lähtien Hestra-lasketteluhanskat ovat olleet huippusuosittuja niin laskettelun harrastajien kuin huippuammattilaistenkin keskuudessa. Nyt yli 80 vuotta myöhemmin Hestra on neljännen sukupolven perheyritys, joka jatkaa edelleen pitkäaikaista käsityöläisperinnettä. Kun on kyse laadukkaista, toimivista ja tyylikkäistä käsineistä, Hestra on pohjoismainen suunnannäyttäjä.

Hestra tarjoaa suuren valikoiman erilaisia rukkasia, lapasia ja sormikkaita ulkoiluun sekä vapaa-ajan käyttöön. Brändin suosituin tuote ovat kuitenkin laadukkaat lasketteluhanskat, jotka ovat mukavuudeltaan ja suojaavuudeltaan täysin omaa luokkaansa. Hestra-lasketteluhanskoista löytyy sekä sormikkaita, rukkasia että niin sanottuja lobster-hanskoja, joissa rukkasten sormiosa on jaettu kahteen osaan. Hestra-lasketteluhanskojen salaisuus on niiden teknisessä, tuulta ja vettä hylkivässä, pintamateriaalissa, joka suojaa sormia kaikkein vaativimmissakin sääoloissa. Hanskojen sisäpuoli on varusteltu lämpimällä mutta hengittävällä vuorikankaalla. Jotta suksisauvoista saa napakan otteen vauhdikkaassakin menossa, Hestra-hanskojen kämmenosa on kestävää nahkaa. Hestra-hanskojen toimiva rakenne on viimeistelty loistavilla teknisillä yksityiskohdilla.

Etsitkö laadukkaita ja tyylikkäitä käsineitä? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki huippulaadukkaat Hestra-hanskat urheiluun ja vapaa-aikaan. Olivatpa mielessäsi lämpimät Hestra-rukkaset lasketteluun tai hengittävät Hestra-sormikkaat hiihtoon, meiltä löydät etsimäsi. Mikäli kaipaat apua juuri sinun käyttöösi parhaiten sopivien käsineiden valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan mallin. Tilaa Hestra-hanskat netistä tai tutustu brändin valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos harrastat mielelläsi talvilajeja, muista hankkia myös muut lämpimät ja suojaavat varusteet. Tutustu hiihtovaatteisiin, ulkoiluvaatteisiin ja lasketteluvaatteisiin.

Arvostelut: Hestra

4.73/5

Perustuu 56 arvosteluun