Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiHoka

Hokan valikoimasta löytyy kengät niin aloitteleville juoksijoille, kovatasoisille ammattilaisille kuin polkujuoksijoillekin.

Hoka Intersportista.

Hoka kategoriat

Hoka kengät

Kansainvälisesti suuren suosion saavuttanut ranskalaisbrändi, Hoka, tarjoaa laajan valikoiman juoksukenkiä erilaisiin tarpeisiin. Hoka One One-merkin valikoimasta löytyy kenkiä niin aloitteleville juoksijoille, kovatasoisille ammattilaisille kuin polkujuoksijoillekin. Hoka-kenkien suuren suosion salaisuus on niiden ainutlaatuinen pohjarakenne. Kengät on varusteltu paksulla välipohjalla, joka on äärimmäisen vaimentava ja pehmeä. Se vähentää jalkoihin kohdistuvaa rasitusta juoksun aikana ja tarjoaa täydellistä tukea. Kenkien pohjan muoto on myös aavistuksen kaareva, jolloin askeleesta tulee aavistuksen keinuva ja entistäkin tehokkaampi. Juoksuaskel rullaa-kengissä kevyesti ja luonnollisesti. Hoka-kengät sopivat hyvin neutraalille askellukselle kuin kevyesti ali- ja ylipronatoivallekin juoksuaskeleelle.

Hoka One One -juoksukengistä löydät runsaasti erilaisia malleja erilaisiin maastoihin ja mieltymyksiin. Jos etsit juoksukenkiä maanteille ja kaupunkiympäristöön, esimerkiksi Hoka Clifton -lenkkarit ovat sinulle hyvä valinta. Suosituimmat kategoriat Hokalta Intersportin valikoimasta ovat:

  • Hoka juoksukengät: Maksimaalista vaimennusta, suorituskykyä ja pirteitä värejä – nämä ovat takuuvarmoja ominaisuuksia, kun valintasi osuu Hokan juoksukenkiin!
  • Hoka lenkkarit: Pehmeyttä ja rullaavuutta jokaiseen askeleeseen – arkeen, vapaa-aikaan sekä aktiivisempaan liikuntaan. Valitse nämä, jos haluat maksimaalisen mukavuuden yhdistettynä urheilukenkien sporttisuuteen!
     

Hokan laajasta valikoimasta kengät kaikkiin käyttötarkoituksiin

Haluatko löytää pehmeät ja kevyet Hokan kengät? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki huippulaadukkaat Hoka-juoksukengät. Etsitpä sitten juoksukenkiä kaupunkilenkkeilyyn tai maastojuoksukenkiä polkujuoksuun, Hoka One One -merkin valikoimasta löydät runsaasti loistavia vaihtoehtoja sekä miehille että naisille. Katso tästä lista valikoimastamme löytyvistä suosikeista:

  • Hoka Clifton: Hokan ylivoimaisesti suosituin malli, joka ei tuota pettymystä käyttäjälleen – se soveltuu aina juoksusta vapaa-aikaan ja näyttää erittäin tyylikkäältä. Kengässä on erittäin pehmeä ja paksu pohja, mikä mahdollistaa pitkät juoksulenkit sekä päivittäisen arkikäytön. Valitse nämä, jos haluat pehmeän ja vakaan joka paikan kengät.
  • Hoka Speedgoat: Hoka Speedgoat malli on suunniteltu erityisesti maastoon sekä hiekkateille. Kuvioitu pohja on parhaimmillaan kun juostaan sekä kävellään maastossa. Pohja tarjoaa pehmeän kumimassan ja kuvioinnin ansiosta erinomaisen pidon esimerkiksi juurakoissa, kalliolla sekä muualla maastossa. Valitse nämä, jos haluat erinomaisen kengän maastoon ja hiekkateille!
  • Hoka Mach: Nämä nopeat kengät ovat suunniteltu tarjoamaan nopeutta ja reagointikykyä kevyttä ja kilpailukykyistä mallia etsiville. Kengät soveltuvat täydellisesti nopeaan treeniin, kuten intervalliharjoitteluun ja jopa kilpailuihin! 

Valitsen Hokan kengät asiantuntijan opastuksella

Löysitkö jo sinulle sopivat Hoka-kengät näillä ohjeilla? Jos kaipaat kuitenkin lisää vinkkejä, suuntaa lähimpään Intersport-kauppaan, jossa asiantunteva ja palvelualtis myyjä opastaa sinua kengän valinnassa. Voit tilata myös Hoka One One -kengät netistä. Muista hankkia myös vaatteet juoksuharrastukseesi – katso esimerkiksi juoksutrikoot, juoksutakit ja juoksupaidat.

Arvostelut: Hoka

4.4/5

Perustuu 10 arvosteluun