Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30Hoka One One - pehmeämmän askelluksen puolesta

Hoka One One -merkin valikoimasta löytyy kenkiä niin aloitteleville juoksijoille, kovatasoisille ammattilaisille kuin polkujuoksijoillekin.

Hoka One One kategoriat

Hoka One One

Kansainvälisesti suuren suosion saavuttanut ranskalaisbrändi, Hoka One One, tarjoaa laajan valikoiman juoksukenkiä erilaisiin tarpeisiin. Hoka One One -merkin valikoimasta löytyy kenkiä niin aloitteleville juoksijoille, kovatasoisille ammattilaisille kuin polkujuoksijoillekin. Hoka One One -kenkien suuren suosion salaisuus on niiden ainutlaatuinen pohjarakenne. Kengät on varusteltu paksulla välipohjalla, joka on äärimmäisen vaimentava ja pehmeä. Se vähentää jalkoihin kohdistuvaa rasitusta juoksun aikana ja tarjoaa täydellistä tukea. Kenkien pohjan muoto on myös aavistuksen kaareva, jolloin askeleesta tulee aavistuksen keinuva ja entistäkin tehokkaampi. Juoksuaskel rullaa Hoka One One -kengissä kevyesti ja luonnollisesti. Hoka One One -kengät sopivat hyvin neutraalille askellukselle kuin kevyesti ali- ja ylipronatoivallekin juoksuaskeleelle.

Hoka One One -juoksukengistä löydät runsaasti erilaisia malleja erilaisiin maastoihin ja mieltymyksiin. Jos etsit juoksukenkiä maanteille ja kaupunkiympäristöön, esimerkiksi Hoka One One Clifton -lenkkarit ovat sinulle hyvä valinta. Clifton-malli on huippukevyt, hengittävä ja kimmoisa. Citylenkkeilyyn soveltuu hyvin myös Hoka One One Clayton -malli, joka tarjoaa ennennäkemätöntä nopeutta ja pehmeyttä juoksuun. Jos haaveilet kevyistä ja vaimentavista maastojuoksukengistä, Hoka One One Speedgoat on sinulle sopiva valinta. Speedgoat-malli on varusteltu hieman leveämmällä lestillä ja voimakkaasti kuvioidulla pohjalla, joka tarjoaa tehokasta pitoa haastavaankin maastoon.

Haluatko löytää pehmeät ja kevyet juoksukengät? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki huippulaadukkaat Hoka One One -juoksukengät. Etsitpä sitten juoksukenkiä kaupunkilenkkeilyyn tai maastojuoksukenkiä polkujuoksuun, Hoka One One -merkin valikoimasta löydät runsaasti loistavia vaihtoehtoja sekä miehille että naisille. Meiltä löytyvät kaikki suositut mallit, kuten Hoka One One Clifton 4, Hoka One One Speedgoat 2 ja Hoka One One Clayton 2. Hoka One One -kengistä löydät aina kauden tyylikkäimmät värit, joista jokainen voi valita suosikkinsa. Tilaa Hoka One One -kengät netistä tai tutustu brändin valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassa. Muista hankkia myös vaatteet juoksuharrastukseesi – katso esimerkiksi juoksutrikoot, juoksutakit ja juoksupaidat.

Arvostelut: Hoka One One

4.66/5

Perustuu 101 arvosteluun