Sisältöön

Juoksutrikoot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juoksutrikoot
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (85)
  85 / 85 tuotetta

  Juoksutrikoot

  Tyylikkäät juoksutrikoot tuovat sähäkkyyttä juoksuun! Hyvin istuvat ja hengittävät juoksutrikoot takaavat, ettei vauhtisi hyydy hiostavimmallakaan juoksulenkillä tai kovimmassakaan vauhdissa. Teknisestä materiaalista valmistetut trikoot kuivuvat nopeasti ja siirtävät tehokkaasti kosteutta pois iholta, jolloin olo pysyy miellyttävänä koko lenkin ajan. Korkealaatuinen tekninen materiaali tuntuu iholla pehmeältä ja miellyttävän napakalta, minkä ansioista nautit juoksusta entistäkin enemmän. Juoksutrikoot hurmaavat mukavuutensa lisäksi myös tyylikkäällä ulkomuodollaan. Lisävirtaa lenkkipolulle saat, kun valitset juoksutrikoisiin raikkaita värejä ja kuoseja!

  Juoksijoita on erilaisia – samoin juoksutrikoita. Sopivien juoksutrikoiden valintaan vaikuttavat ensi sijassa vallitseva vuodenaika ja sääolosuhteet. Jos etsit juoksutrikoita kevääseen ja syksyyn, kannattaa panostaa tuulta ja vettähylkiviin juoksutrikoisiin. Vaikka et etsisi juoksuhousuja kaikkein kylmimpiin sääoloihin, muista varmistaa, että housut suojaavat riittävän hyvin herkimpiä ihoalueita. Kylmempiin vuodenaikoihin tulee valita paksummat talvijuoksutrikoot, jotka ovat samaan aikaan säänkestävät, lämmittävät ja hengittävät. Erottuaksesi pimeänä vuodenaikana juoksupolulla, talvijuoksutrikoista olisi hyvä löytyä myös muutama heijastin. Helteisiin juoksusäihin sopivat parhaiten lyhyemmät, shortsi- tai capri-mittaiset trikoot, jotka on valmistettu ohuesta ja kevyestä materiaalista. Mikäli harrastat juoksua kaikkina vuodenaikoina, kannattaa hankkia useat erilaiset juoksutrikoot.

  Juoksutrikoista on nykyisin saatavilla loistavilla teknisillä ominaisuuksilla varusteltuja malleja, joista myös vaativampi juoksija löytää varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon. Jos haluat erityistä tukea tarjoavat juoksutrikoot, valitse kompressiotrikoot. Kompressiotrikoot tukevat lihaksia ja vauhdittavat lihasten verenkiertoa suorituksen aikana ja sen jälkeen. Kompressio myös tehostaa palautumista ja poistaa turvotusta. Mikäli haluat äärimmäisen pehmeästi istuvat juoksutrikoot, valitse saumaton malli. Saumattomat juoksutrikoot eivät hierrä – ne ovat päällä kuin toinen iho.

  Suuresta juoksuvalikoimastamme löydät runsaasti erilasia juoksutrikoita kaikkiin sääoloihin ja mieltymyksiin. Valikoimastamme löydät aina korkealaatuiset, innovatiiviset ja tyylikkäät uutuudet juoksun huippumerkeiltä, kuten Nike, adidas, ASICS ja Under Armour. Suuresta valikoimasta löytyy runsaasti erilasia väri- ja mallivaihtoehtoja niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Itselle sopivia juoksutrikoita valitessa apunasi ovat myös asiantuntevat myyjämme. Kun olet löytänyt täydelliset juoksutrikoot, tutustu myös muihin juoksuvaatteisiin ja juoksuvarusteisiin, kuten juoksukenkiin, juoksupaitoihin ja juoksutakkeihin.

  Paljonko juoksutrikoot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Juoksutrikoot-kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 58 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juoksutrikoot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Ane Tights W - juoksutrikoo, New Balance Impact Run Tight W - juoksutrikoo ja Pro Touch Palani III Tights W - juoksutrikoo sekä suosituin merkki on Kari Traa.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: juoksutrikoot

  4.38/5

  Perustuu 157 arvosteluun