Sisältöön

Jack Wolfskin

Jack Wolfskinin valikoimasta löytyy laadukkaat vaatteet seikkailijoille, ulkoilijoille, tutkimusmatkailijoille ja luonnon ystäville.

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin kategoriat

Jack Wolfskin

Olemme seikkailijoita, ulkoilun ystäviä, tutkimusmatkailijoita sekä luonnon ystäviä. Näille ajatuksille rakentuu Jack Wolfskin ja näitä tilanteita varten tuotteet on vastuullisesti kehitetty ja valmistettu. Halu mennä, tutkia ja kokea on Jack Wolfskinin päämäärä. Brändin missio on motivoida mahdollisimman montaa ihmistä löytämään tiensä ulos, kohtaamaan luonto, uusia elämyksiä ja nauttimaan laadukkaasta vapaa-ajasta ulkona perheen ja ystävien kera.

Vastuullisuus osana Jack Wolfskinin toimintaa

Ennakoiva vastuunkanto sosiaalisista kysymyksistä on iso osa yritysidentiteettiämme ja kulttuuriamme. Uskomme vakaasti, että oikeudenmukaisuus, ympäristötietoisuus ja brändin sosiaalinen vastuu eivät voi olla ristiriidassa menestyksen kanssa.Tuotteita kierrätysmateriaaleista, PFC-vapaus, eettisen untuvan käyttö, meren muoviroskan uudelleenkäyttö, turkiksen ja Angora-villan käyttökielto, villan mulesing-vapaus.Nämä ovat vain osa standardeista, toiminnoista ja säännöistä mitä meillä on koskien tuotantoa. Kaikki ne vievät meitä eteenpäin matkalla kohti vastuullisempia innovaatioita materiaaleissa,ratkaisuissa ja loppukädessä myös tuotteissa.

Sosiaalinen vastuu on tärkeä arvo Jack Wolfskinille

Turvalliset, reilut ja oikeudenmukaiset työolosuhteet toimittajiemme tehtailla on perusedellytys koko liikesuhteelle. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat allekirjoittaneet ja sitoutuneet täyttämään Code of Conductimme, eli menettelyohjeemme. Autamme heitä tässä a yhdessä olemme saavuttaneet jo paljon. Ulkopuolinen organisaatio auditoi säännöllisesti kaikki käyttämämme tehtaat ympäri maailman.

Läpinäkyvä tuotanto Jack Wolfskinilla

Tuotteiden toimitusketjut ovat erittäin monimutkaisia ja yhden tuotteen valmistamiseen voi liittyä lukuisia tehtaita. Tästä syystä meille on elintärkeää tuntea toimitusketjussamme mukana olevat toimijat ja tehdä ketjusta kestävä. Julkaisemme kaikkien toimijoiden nimet ja yksityiskohtaisia tietoja toiminnasta kaikkien nähtäväksi. Jack Wolfskin haluaa pitää asian 100 % avoimena ja läpinäkyvänä ja kuka tahansa pystyy tarkistamaan helposti jokaisen tuotteen valmistuspaikat.

Jack Wolfskin osana luonnonsuojelua

Metsien, jokien, järvien, aavikkojen ja merien suojelu on yksi tärkeimmistä tavoitteistamme.Jack Wolfskin edistää tavoitteitaan, jotta pääsemme joka päivä eteenpäin ympäristönsuojelun saralla ja olemme täysin sitoutuneita tavoitteisiimme. Olivat ne sitten isoja tai pieniä.

Arvostelut: Jack Wolfskin

4.89/5

Perustuu 9 arvosteluun