Sisältöön

Kari Traa alusasut

Kari Traa alusasut ovat laatutietoisen valinta. Kari Traa alusasut naisille löydät Intersportilta. Voit ostaa Kari Traa vaatteet helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Kari Traa alusasut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Kari Traa tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Kari Traa tuotteitamme ovat tällä hetkellä merinovillaiset alusasut sekä merinovilla kerrastot. Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Kari Traa alusasut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Kari Traa alusasut -kategorian tuotteet saat hintaan 69.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Kari Traa alusasut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Smekker Pant - naisten aluskerrastohousut, Kari Traa Rose H/Z - naisten aluspaita ja Kari Traa Smekker LS - naisten aluskerrastopaita.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Kari Traa alusasut

4.71/5

Perustuu 257 arvosteluun