Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Päähineet ja huivit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Alakategoria
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Kari Traa päähineet ja huivit

  Kari Traa päähineet ja huivit ovat laatutietoisen valinta. Kari Traa päähineet ja huivit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Kari Traa päähineet ja huivit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Kari Traa päähineet ja huivit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua päähineet ja huivit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Kari Traa päähineet ja huivit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Rothe Beanie - pipo 16,90 €, Rose headband - panta 24,90 € ja Rose Beanie - pipo 29,90 € – millaiset Kari Traa päähineet tai huivit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Kari Traa päähineet ja huivit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Kari Traa päähineet ja huivit -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Kari Traa päähineet ja huivit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Rothe Beanie - naisten pipo, Kari Traa Rose headband - naisten panta ja Kari Traa Rose Beanie - naisten pipo.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Kari Traa päähineet ja huivit

  4.48/5

  Perustuu 63 arvosteluun