Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Paidat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (24)
  24 / 24 tuotetta

  Kari Traa paidat

  Kari Traa paidat ovat laatutietoisen valinta. Kari Traa paidat naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Kari Traa paidat helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Kari Traa paidat ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua paidat tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Kari Traa paidat tuotteitamme ovat tällä hetkellä Røthe Hood Long Jacket - fleecetakki 59,90 €, Olga Fleece - fleecetakki 39,90 € ja Lam Loose Tee - t-paita 44,90 € – millaiset Kari Traa paidat olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Kari Traa paidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Kari Traa paidat -kategorian tuotteet saat hintaan 29.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 119.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 24 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Kari Traa paidat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Røthe Hood Long Jacket - naisten fleecetakki, Kari Traa Olga Fleece - naisten fleecetakki ja Kari Traa Lam Loose Tee - naisten t-paita.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Kari Traa paidat

  4.45/5

  Perustuu 164 arvosteluun