Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Kari Traa parkatakit

Kari Traa parkatakit

Kari Traa tunnetaan sen ainutlaatuisesta tyylistä, johon kuuluvat iloisen energiset värit, pirteät kuosit ja naiselliset leikkaukset. Kylmältä säältä suojautuminen ei tarkoita, että tyylistä pitäisi luopua. Naisellinen Kari Traa parkatakki on omiaan piristämään viileitä päiviä. Kari Traa parkatakeissa käytännöllisyys ei aja tyylikkyyden edelle, sillä niillä kelpaa liikkua niin luonnossa kuin kaupungissa. Mukavat, toiminnalliset ja ajattoman tyylikkäät Kari Traa parkatakit ovat tyylinsä puolesta salonkikelpoisia kaupungille, mutta loistavien teknisten ominaisuuksien puolesta ne sopivat myös äärimmäisiin olosuhteisiin ja aktiivisempaankin menoon. Takkia voi säätää kiristettävillä vyötärönauhoilla, jolloin takki istuu upeasti päällesi.

Mikä tuntuu päällä mukavalta ja suojaa kylmältä viimalta ja pitää lämpimänä kaikissa olosuhteissa? Toimiva Kari Traa parkatakki on ystäväsi silloin, kun keli on epävakaa ja arvaamaton. Parkatakit ulottuvat yleensä noin puoleenväliin reittä ja ne ovat varusteltu hupulla. Parkatakin muoto onkin omiaan pitämään keho lämpimänä tuulisilla ja kylmillä keleillä. Korkealaatuinen Kari Traa parkatakki on hankinta, josta kiität itseäsi lukemattomia kertoja, kun kelit ovat ankarimmillaan. Eikö olisikin mukavaa voida vain nauttia viilenevistä säistä ja liikkua mukavasti ulkona pakkasesta huolimatta? Parkatakin alle mahtuu myös lämmittäviä kerroksia, joten pysyt lämpimänä armottoman kylmissäkin keleissä.

Suomen vaihtelevissa keliolosuhteissa tarvitset takkia usein. Panosta siis tyylikkääseen ja käytännölliseen versioon. Intersportin suuresta valikoimasta löydät tyylikkäät Kari Traa parkatakit naisille kauden halutuimmissa trendiväreissä. Voit itse valita, sopiiko tyyliisi paremmin klassinen värimaailma vai haluatko rohkeasti tuoda pukeutumiseesi kirkkaampia värejä. Voit ostaa Kari Traa parkatakit helposti ja kätevästi verkkokaupastamme tai tutustua valikoimaan lähimmässä Intersport-myymälässäsi, jossa asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään mieleisesi takin.

Paljonko Kari Traa parkatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Kari Traa parkatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 109.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Kari Traa parkatakit

4.72/5

Perustuu 60 arvosteluun