Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetKari Traa trikoot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Trikoot
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Kari Traa trikoot

  Parkatakit trikoot ovat laatutietoisen valinta. Parkatakit trikoot naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Parkatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Parkatakit trikoot ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Parkatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Parkatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Sanne Tights - pitkät trikoot 69,90 €, Nora Pant - stretch-housut 59,00 € ja Kari Pant - collegehousut 29,90 € – millaiset Parkatakit trikoot olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Kari Traa trikoot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Kari Traa trikoot-kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Kari Traa trikoot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Ane Tights W - naisten pitkät trikoot, Kari Traa Louise Tights - naisten pitkät trikoot ja Kari Traa Janni High Waist Tights W - naisten pitkät trikoot.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Kari Traa trikoot

  4.75/5

  Perustuu 20 arvosteluun