Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Urheiluliivit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (2)
  2 / 2 tuotetta

  Urheiluliivit

  Parkatakit urheiluliivit ovat laatutietoisen valinta. Parkatakit urheiluliivit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Parkatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Parkatakit urheiluliivit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Parkatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Parkatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Ane Hiking Pant - stretch-housut 99,90 €, Sanne Tights - pitkät trikoot 89,00 € ja Signe Hybrid - huppari 129,00 € – millaiset Parkatakit urheiluliivit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Kari Traa urheiluliivit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Kari Traa urheiluliivit-kategorian tuotteet saat hintaan 15.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Kari Traa urheiluliivit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Driva Merino Bra W - naisten urheiluliivit, Kari Traa Var Sportsbra W - naisten urheiluliivit ja Kari Traa Ness - naisten urheiluliivit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Urheiluliivit

  3.89/5

  Perustuu 9 arvosteluun