Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINLowa on valmistanut laadukkaita kenkiä lähes sadan vuoden ajan. Saksalainen merkki valmistaa kaikki kengät Euroopassa ISO-standardien mukaisesti. Kengät ovat kuuluisia erityisesti juuri laadusta sekä hyvästä istuvuudesta.

Lowa

Lowa valmistaa kaikki jalkineet vastuullisesti Euroopassa tarkkojen ympäristönormien alaisuudessa. Kaikki tuotannossa käytettävät materiaalit hankitaan eurooppalaisilta toimijoilta, jotka noudattavat toiminnassaan samoja tiukkoja ympäristönormeja kuin Lowa. Vastuullisen toimintamallinsa ansiosta Lowa on ainoa ulkoilujalkineita valmistava merkki, jolla on ISO-standardi laadunvalvonnassa.

Eurooppalaisen käsityön laatua

Kenkien valmistusprosessi sisältää monia työvaiheita ja tehtailla on käytössä useita koneita sekä teknisiä apuvälineitä. Tuotannossa ei tehdä kompromisseja vaan ainoa tavoite on laadukas, istuva ja toiminnallinen jalkine.

LOWA
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Lowa kategoriat

LOWA

Korkea laatu, huippuunsa kehitetty toiminnallisuus ja erinomainen istuvuus ovat LOWA kenkien tuotannon ideologisessa keskiössä. LOWA:n tuotanto toteutetaan 100% Euroopassa maailman tiukimpien ympäristönormien alaisuudessa. Kaikki tuotannossa käytettävät materiaalit hankitaan myös eurooppalaisilta toimijoilta, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan toiminnassaan näitä samoja tiukkoja ympäristönormeja. Tämän vastuullisen toimintamallin ansiosta LOWA on ainoa ulkoilujalkineiden valmistaja, jolla on ISO-standardi laadunvalvonnassa. LOWA pääkonttori sijaitsee Saksassa, jossa valmistetaan vaellus- ja vuoristokenkiä. Tärkeimmät muut tuotantolaitokset sijaitsevat Slovakiassa ja Italiassa, joissa tuotetaan esimerkiksi ulkoilukenkiä. Lisäksi LOWA kenkiä tuotetaan Kroatiassa, Bosnia-Hertzegovinassa ja Tsekeissä. LOWA kenkien valmistusprosessi sisältää monta työvaihetta ja käytössä on useita koneita sekä teknisiä apuvälineitä. Mikään ei kuitenkaan korvaa sitä, että korkein laatu saavutetaan tarkalla käsityöllä prosessin eri vaiheissa. LOWA kenkien tuotantoideologiaan kuuluu tavoitella aina parasta laatua ilman kompromisseja. Tämä tarkoittaa sitä, että LOWA tuotannossa käytetään vain korkealaatuisimpia materiaaleja, jotka on suunniteltu toimimaan vaativaan käyttöön tarkoitetuissa jalkineissa. LOWA kengät on valmistettu kestämään ja ne kestävät hyvin hoidettuina todella pitkään.

Arvostelut: Lowa

4.54/5

Perustuu 13 arvosteluun