Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Softshellhousut
 • Kohderyhmä
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Luhta softshellhousut

  Luhta softshellhousut ovat laatutietoisen valinta. Luhta softshellhousut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Luhta softshellhousut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Luhta softshellhousut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua softshellhousut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Luhta softshellhousut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Erottaja W Trousers D-fit - softshell-housut 69,90 €, Elielsaari Pants Short W - softshell-housut 79,90 € ja Erottaja W trousers short - softshell-housut 69,90 € – millaiset Luhta softshellhousut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Luhta softshellhousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Luhta softshellhousut -kategorian tuotteet saat hintaan 54.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 84.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Luhta softshellhousut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Luhta Erottaja W Trousers D-fit - naisten softshell-housut, Luhta Elielsaari Pants Short W - naisten softshell-housut ja Luhta Erottaja W trousers short - naisten softshell-housut.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Luhta softshellhousut

  4.17/5

  Perustuu 6 arvosteluun