Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetMekot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Mekot
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (12)
  12 / 12 tuotetta

  Mekot

  Untuvatakit mekot ovat laatutietoisen valinta. Untuvatakit mekot naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Untuvatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Untuvatakit mekot ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Untuvatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Untuvatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Lisa W jacket D-fit - kuoritakki 129,00 €, Arima W Parka - kuoritakki 169,00 € ja Erikkala W jacket - kuoritakki 159,00 € – millaiset Untuvatakit mekot olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Luhta mekot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Luhta mekot-kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Luhta mekot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Luhta Hidola Dress W, Luhta Antskog Dress W ja Luhta Bondby Dress W.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Mekot

  4.35/5

  Perustuu 34 arvosteluun