Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kuoritakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Luhta kuoritakit

  Luhta kuoritakit ovat laatutietoisen valinta. Luhta kuoritakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Luhta kuoritakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Luhta kuoritakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua kuoritakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Luhta kuoritakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Lisa Jacket W - kuoritakki 199,00 €, Lisa Jacket W D-fit - kuoritakki 199,00 € ja Erikkala W D-fit - kuoritakki 149,00 € – millaiset Luhta kuoritakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Luhta kuoritakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Luhta kuoritakit -kategorian tuotteet saat hintaan 129.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 219.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Luhta kuoritakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Luhta Lisa Jacket W - naisten kuoritakki, Luhta Lisa Jacket W D-fit - naisten kuoritakki ja Luhta Erikkala W D-fit - naisten kuoritakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Luhta kuoritakit

  4.5/5

  Perustuu 2 arvosteluun