Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Softshelltakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Luhta softshelltakit

  Luhta softshelltakit ovat laatutietoisen valinta. Luhta softshelltakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Luhta softshelltakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Luhta softshelltakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua softshelltakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Luhta softshelltakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Iloniemi W Jacket - softshelltakki 79,90 €, Edis M Jacket - softshelltakki 119,00 € ja Iloniemi W Softshell D-fit - softshelltakki 79,90 € – millaiset Luhta softshelltakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Luhta softshelltakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Luhta softshelltakit -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Luhta softshelltakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Luhta Iloniemi W Jacket - naisten softshelltakki, Luhta Edis M Jacket - miesten softshelltakki ja Luhta Iloniemi W Softshell D-fit - naisten softshelltakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Luhta softshelltakit

  4.86/5

  Perustuu 7 arvosteluun