Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Luhta toppatakit

Luhta toppatakit ovat laatutietoisen valinta. Luhta toppatakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Luhta toppatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Luhta toppatakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua toppatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Luhta toppatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Halla Jacket W - toppatakki 229,00 €, Harjakangas Jacket M - toppatakki 229,00 € ja Heinis W Jacket - toppatakki 249,00 € – millaiset Luhta toppatakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Luhta toppatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Luhta toppatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 179.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 329.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Luhta toppatakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Luhta Halla Jacket W - naisten toppatakki, Luhta Harjakangas Jacket M - miesten toppatakki ja Luhta Heinis W Jacket - naisten toppatakki.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Luhta toppatakit

4.68/5

Perustuu 19 arvosteluun