Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Lundhags

Lundhags valmistaa laadukkaita tuotteita, joiden taustalla on rakkaus luontoon.

Lundhags kategoriat

Lundhags

Lundhags on ruotsalainen merkki, joka perustettiin vuonna 1932 Ruotsin Jämtlandissa. Lundhagsin tuotteet on valmistettu keskittyen laatuun ja rakkauteen luontoa kohtaan. Tavoite on luoda tuotteita, jotka kestävät koko elämän. Vuosien saatossa oikea tapa ja taito valmistaa laadukkaita tuotteita on annettu eteenpäin uusille sukupolville, jotta sukupolvi sukupolven jälkeen voi nauttia luonnosta ja kokea upeita hetkiä Lundhagsin tuotteiden avulla. Vuosien saatossa myös tuotevalikoima on laajentunut, alun perin merkki on tunnettu saappaista.

Intersportilta löydät Lundhagsin retkiluistimet ja tarvikkeita luisteluretkiin. Luistimet on valmistettu Ruotsissa täysin kierrätetyistä materiaaleista, jonka ansiosta luistimet ovat myös täysin kierrätettävissä, jos niille ei ole enää tulevaisuudessa käyttöä. Terä on ruostumatonta terästä. Tutustu valikoimaan ja löydä itsellesi retkiluistimet talven seikkailuihin. Tilaa helposti verkosta tai osta lähimmästä Intersportin myymälästä, jossa asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mieluusti.