Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassaMcKINLEY käsineet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Käsineet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (19)
  19 / 19 tuotetta

  McKINLEY käsineet

  McKINLEY käsineet ovat laatutietoisen valinta. McKINLEY käsineet naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa McKINLEY käsineet helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki McKINLEY käsineet ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua käsineet tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia McKINLEY käsineet tuotteitamme ovat tällä hetkellä Ski Mittens Jr - rukkaset 19,90 €, Ronn II Mitten Ux - rukkaset 12,90 € ja Carson II Gloves Jr - sormikkaat 19,90 € – millaiset McKINLEY käsineet olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko McKINLEY käsineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat McKINLEY käsineet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 54.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat McKINLEY käsineet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Ski Mittens Jr - nuorten rukkaset, McKINLEY Ronn II Mitten Ux - rukkaset ja McKINLEY Carson II Gloves Jr - nuorten sormikkaat.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: McKINLEY käsineet

  4.47/5

  Perustuu 19 arvosteluun