Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.McKINLEY käsineet

McKINLEY käsineet

McKINLEY käsineet ovat laatutietoisen valinta. McKINLEY käsineet naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa McKINLEY käsineet helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki McKINLEY käsineet ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua käsineet tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia McKINLEY käsineet tuotteitamme ovat tällä hetkellä Magic Gloves Sr - sormikkaat 4,90 €, Ronn II Gloves Jr - sormikkaat 16,90 € ja Jauda Stretch Glove - sormikkaat 19,90 € – millaiset McKINLEY käsineet olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko McKINLEY käsineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat McKINLEY käsineet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 26 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat McKINLEY käsineet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Jauda Stretch Glove - sormikkaat, McKINLEY Magic Gloves Sr - sormikkaat ja McKINLEY Ski Mittens Jr - nuorten rukkaset.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: McKINLEY käsineet

4.42/5

Perustuu 24 arvosteluun