Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30McKINLEY päähineet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Päähineet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta

  McKINLEY päähineet

  McKINLEY päähineet ovat laatutietoisen valinta. McKINLEY päähineet naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa McKINLEY päähineet helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki McKINLEY päähineet ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua päähineet tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia McKINLEY päähineet tuotteitamme ovat tällä hetkellä Mari Ii W - pipo 9,90 €, Cosy Solid Jr Beanie - pipo 9,90 € ja Martina Headband - panta 12,90 € – millaiset McKINLEY päähineet olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko McKINLEY päähineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat McKINLEY päähineet -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat McKINLEY päähineet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Mari Ii W - naisten pipo, McKINLEY Cosy Solid Jr Beanie - nuorten pipo ja McKINLEY Martina Headband - naisten panta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: McKINLEY päähineet

  4.5/5

  Perustuu 6 arvosteluun