Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.McKINLEY päähineet

McKINLEY päähineet

McKINLEY päähineet ovat laatutietoisen valinta. McKINLEY päähineet naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa McKINLEY päähineet helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki McKINLEY päähineet ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua päähineet tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia McKINLEY päähineet tuotteitamme ovat tällä hetkellä Wool Rib Sr Beanie - pipo 14,90 €, Silk Balaclava Ux - alushuppu 19,90 € ja Chunky Sr Pipo - pipo 14,90 € – millaiset McKINLEY päähineet olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko McKINLEY päähineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat McKINLEY päähineet -kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat McKINLEY päähineet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Wool Rib Sr Beanie - pipo, McKINLEY Silk Balaclava Ux - alushuppu ja McKINLEY Chunky Sr Pipo.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: McKINLEY päähineet

4.73/5

Perustuu 11 arvosteluun