Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30McKINLEY kuorihousut

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kuorihousut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  McKINLEY kuorihousut

  McKINLEY kuorihousut ovat laatutietoisen valinta. McKINLEY kuorihousut naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa McKINLEY kuorihousut helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki McKINLEY kuorihousut ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua kuorihousut tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia McKINLEY kuorihousut tuotteitamme ovat tällä hetkellä Imber Pants W - kuorihousut 49,90 €, Stay Dry Pants Jr - kuorihousut 34,90 € ja Imber Pant M - kuorihousut 49,90 € – millaiset McKINLEY kuorihousut olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko McKINLEY kuorihousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat McKINLEY kuorihousut -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat McKINLEY kuorihousut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Imber Pants W - naisten kuorihousut, McKINLEY Stay Dry Pants Jr - nuorten kuorihousut ja McKINLEY Imber Pant M - miesten kuorihousut.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: McKINLEY kuorihousut

  4.5/5

  Perustuu 14 arvosteluun