Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.McKINLEY shortsit ja caprit

McKINLEY shortsit ja caprit ovat laatutietoisen valinta. McKINLEY shortsit ja caprit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa McKINLEY shortsit ja caprit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki McKINLEY shortsit ja caprit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua shortsit ja caprit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia McKINLEY shortsit ja caprit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Ley Softshell Shorts M - shortsit 49,90 €, Maple stretch Caprit W - caprit 59,90 € ja Camp 3/4 Capri M - caprit 59,90 € – millaiset McKINLEY shortsit tai caprit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko McKINLEY shortsit ja caprit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat McKINLEY shortsit ja caprit -kategorian tuotteet saat hintaan 15.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat McKINLEY shortsit ja caprit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Camp 3/4 Capri M - miesten caprit, McKINLEY Maple stretch Caprit W ja McKINLEY Ley Softshell Shorts M - miesten shortsit.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: McKINLEY shortsit ja caprit

4.03/5

Perustuu 38 arvosteluun