Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Shortsit ja caprit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (13)
  13 / 13 tuotetta

  McKINLEY shortsit ja caprit

  McKINLEY shortsit ja caprit ovat laatutietoisen valinta. McKINLEY shortsit ja caprit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa McKINLEY shortsit ja caprit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki McKINLEY shortsit ja caprit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua shortsit ja caprit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia McKINLEY shortsit ja caprit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Camp M 3/4 Capri - caprit 59,90 €, Cameron II W Shorts - shortsit 59,90 € ja Camp Capri W - caprit 49,90 € – millaiset McKINLEY shortsit tai caprit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko McKINLEY shortsit ja caprit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat McKINLEY shortsit ja caprit -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat McKINLEY shortsit ja caprit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Camp M 3/4 Capri - miesten caprit, McKINLEY Cameron II W Shorts - naisten shortsit ja McKINLEY Camp Capri W - naisten caprit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: McKINLEY shortsit ja caprit

  4.17/5

  Perustuu 30 arvosteluun