Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kuoritakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  McKINLEY kuoritakit

  McKINLEY kuoritakit ovat laatutietoisen valinta. McKINLEY kuoritakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa McKINLEY kuoritakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki McKINLEY kuoritakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua kuoritakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia McKINLEY kuoritakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Imber Jacket M - kuoritakki 79,90 €, Imber Jacket W - kuoritakki 79,90 € ja Nicky Jacket Jr - kuoritakki 69,90 € – millaiset McKINLEY kuoritakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko McKINLEY kuoritakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat McKINLEY kuoritakit -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat McKINLEY kuoritakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Imber Jacket M - miesten kuoritakki, McKINLEY Imber Jacket W - naisten kuoritakki ja McKINLEY Cady W Jacket - naisten kuoritakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: McKINLEY kuoritakit

  4.78/5

  Perustuu 18 arvosteluun