Sisältöön

McKINLEY toppatakit

McKINLEY toppatakit ovat laatutietoisen valinta. McKINLEY toppatakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa McKINLEY toppatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki McKINLEY toppatakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua toppatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia McKINLEY toppatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Steve Jacket Jr - vanutakki 79,90 €, Charlie Puffer Jacket Jr - toppatakki 39,90 € ja Nancy Jacket Jr - vanutakki 79,90 € – millaiset McKINLEY toppatakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko McKINLEY toppatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat McKINLEY toppatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat McKINLEY toppatakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Steve Jacket Jr - nuorten vanutakki, McKINLEY Charlie Puffer Jacket Jr - nuorten toppatakki ja McKINLEY Nancy Jacket Jr - nuorten vanutakki.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: McKINLEY toppatakit

4.63/5

Perustuu 32 arvosteluun