Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetMikasa

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Mikasa
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Mikasa

  Lentopallomerkki Mikasa on perustettu Hiroshimassa vuonna 1917, Masutaro Masuda toimesta. Mikasa on tunnettu palloista eri urheilulajeihin, mutta erityisesti lentopalloista ja beach volley -palloista.

  MVA 200 lentopallo sekä VLS300 beach volley –pallo ovat FIVB:n (Kansainvälinen lentopalloliitto) hyväksymiä pelipalloja ja niitä käytetään kaikissa FIVB:n kilpailuissa. Mikasa on Suomen Lentopalloliiton ja Lentopallon Mestaruusliigan virallinen yhteistyökumppani. Olympialaisten virallisena pelipallona se on toiminut jo vuodesta 1963 asti.

  Paljonko Mikasa tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Mikasa-kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Mikasa tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mikasa V200W Volleyball FIVB Appr - lentopallo, Mikasa V400W Volleyball - nuorten lentopallo ja Mikasa Kid's Volleyball FIVB Inspected - nuorten lentopallo.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.