Sisältöön

Mikasa

Mikasa

Lentopallomerkki Mikasa on perustettu Hiroshimassa vuonna 1917, Masutaro Masuda toimesta. Mikasa on tunnettu palloista eri urheilulajeihin, mutta erityisesti lentopalloista ja beach volley -palloista.

MVA 200 lentopallo sekä VLS300 beach volley –pallo ovat FIVB:n (Kansainvälinen lentopalloliitto) hyväksymiä pelipalloja ja niitä käytetään kaikissa FIVB:n kilpailuissa. Mikasa on Suomen Lentopalloliiton ja Lentopallon Mestaruusliigan virallinen yhteistyökumppani. Olympialaisten virallisena pelipallona se on toiminut jo vuodesta 1963 asti.

Paljonko Mikasa -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Mikasa -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 139.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Mikasa -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mikasa Soft Sand rantalentopallo, Mikasa V200W Volleyball FIVB Appr - lentopallo ja Mikasa V400W Volleyball - nuorten lentopallo.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.