Sisältöön

New Balance 574

New Balance 574 -tennarit sesongin huippuväreissä naisille ja miehille. ✓ Tutustu ja tilaa oma suosikkivärisi!

Punaiset New Balance 574 -kengät.

New Balance 574 – ikoninen klassikko jo 80-luvulta!

NB 574- tennarit ovat todellinen klassikkomalli, joka on alunperin suunniteltu täyttämään juoksijoiden tarpeita jo 80-luvulla. Tänä päivänä mallista on muodostunut yksi New Balancen -vapaa-aika kenkien kulmakivistä, ja se soveltuukin niin arkiseen kävelyyn, juhliin kuin kaupunkille sekä naisille että miehille.

Miksi valita New Balance 574 -kengät?

Kun haluat yhdistää vapaa-ajan kengän tyylin ja mukavuuden sekä juoksukengän ominaisuudet, olet tullut oikeaan paikkaan.

  • ENCap-välipohja on tukeva ja vaimentava, joka tuo luottoa jokaiselle askellukselle.
  • Päällinen tekstiiliä ja nahkaa mikä tekee kengästä hyvin istuvan jalkaan, samalla hengittäen ja nahkaosat tuovat kulutuskestävyyttä.

Hanki NB 574 -kengät kaappiisi Intersportista

Onko tämä sinun kenkämallisi? Intersportin valikoimasta löydät 574-mallin useassa eri värissä, joten ei muuta kuin shoppailemaan "karkkikauppaan". Jos verkkokaupasta ei löydy haluamaasi kokoa sinulle sopivasta väristä, kannattaa kurkata tuotekortilta kivijalkakauppojen saatavuus.

Paljonko New balance 574 -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat New balance 574 -kategorian tuotteet saat hintaan 115.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 115.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat New balance 574 -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat New Balance 574 Unisex, New Balance 574 ja New Balance 574 M.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: New balance 574

5/5

Perustuu 3 arvosteluun