Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetNike Jordan

Nike Jordan

Nike Jordan

Michael Jordan on vuonna 1963 syntynyt yhdysvaltalainen jo menestyksekkään uransa päättänyt koripalloilija. Vuonna 1985 Jordan toteutti koripallokenkäkampanjan yhteistyössä Niken kanssa ja näin ensimmäiset Air Jordan1 -kengät saivat alkunsa. Jordanilla oli sopimun Niken kanssa, että hän käyttäisi Air Jordaneita jokaisessa pelissä. Mustapunainen väri valkoisten koripallokenkien keskellä oli täysin uutta. Kuitenkin muun väristen kenkien käyttö oli kielletty NBA:n säännöissä, joten Nike joutui maksamaan sakkoja jokaisesta pelistä, jossa Jordan pelasi näillä kengillä. 

Tämä rohkea veto kannatti, sillä myöhemmin Nike Jordan kenkä- ja vaatemallistot kasvoivat ja niistä tuli suosittuja ja haluttuja maailmanlaajuisesti. Brändistä huokuu tyylikkyys, urheilullisuus ja katumuodin vaikutus.Yhdessä näistä syntyy trendikäs yhdistelmä. Nike Jordan -tuotteet tunnistat Michael Jordanin silhuettia kuvaavasta Jumpman-logosta.

Intersportin valikoimasta löydät trendikkäät Nike Jordan -kengät, jotka sopivat niin peleihin kuin myös kaupunkiin. Kengät on suunniteltu sopimaan koripallokentille, eli tuomaan pitoa ja sopivatsi joustoa ja pehmeyttä jalan liikkeisiin. Nike Jordan -vaatteista löytyy rennot hupparit, urheiluun sopivat housut ja shortsit sekä sukkia ja muita asusteita tuomaan väriä asuun. Tilaa Nike Jordan -vaatteet ja -kengät netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi.

Arvostelut: Nike Jordan

4.52/5

Perustuu 23 arvosteluun