Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETNike jordan

Nike Jordan kategoriat

Nike Jordan

Michael Jordan on vuonna 1963 syntynyt yhdysvaltalainen jo menestyksekkään uransa päättänyt koripalloilija. Vuonna 1985 Jordan toteutti koripallokenkäkampanjan yhteistyössä Niken kanssa ja näin ensimmäiset Air Jordan1 -kengät saivat alkunsa. Jordanilla oli sopimun Niken kanssa, että hän käyttäisi Air Jordaneita jokaisessa pelissä. Mustapunainen väri valkoisten koripallokenkien keskellä oli täysin uutta. Kuitenkin muun väristen kenkien käyttö oli kielletty NBA:n säännöissä, joten Nike joutui maksamaan sakkoja jokaisesta pelistä, jossa Jordan pelasi näillä kengillä. 

Tämä rohkea veto kannatti, sillä myöhemmin Nike Jordan kenkä- ja vaatemallistot kasvoivat ja niistä tuli suosittuja ja haluttuja maailmanlaajuisesti. Brändistä huokuu tyylikkyys, urheilullisuus ja katumuodin vaikutus.Yhdessä näistä syntyy trendikäs yhdistelmä. Nike Jordan -tuotteet tunnistat Michael Jordanin silhuettia kuvaavasta Jumpman-logosta.

Nike Jordan -vaatteista löytyy rennot hupparit, urheiluun sopivat housut ja shortsit sekä sukkia ja muita asusteita tuomaan väriä asuun. Tilaa Nike Jordan -vaatteet ja -kengät netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi.

Paljonko Nike jordan -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Nike jordan -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 72.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Nike jordan -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Jordan Dri-fit Air Fleece Fz Hoodie M - huppari, Nike Jordan Essentials Tank Top W - toppi ja Nike Jordan Essentials Fleece Hoodie W - huppari.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Nike jordan

4/5

Perustuu 1 arvosteluun