Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätNike Jordan shortsit

Nike Jordan shortsit ovat laatutietoisen valinta. Nike Jordan shortsit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Nike Jordan shortsit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Nike Jordan shortsit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua shortsit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Nike Jordan shortsit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Sport Dri-fit Mesh Shorts M - shortsit 44,90 € ja Essentials Poolside Shorts M - shortsit 44,90 € – millaiset Nike Jordan shortsit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Nike Jordan shortsit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Nike Jordan shortsit -kategorian tuotteet saat hintaan 44.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Nike Jordan shortsit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Jordan Sport Dri-fit Mesh Shorts M - shortsit, Nike Jordan Essentials Poolside Shorts M - shortsit ja Nike Jordan Dri-fit Air Diamond Shorts M - shortsit.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Nike Jordan shortsit

4/5

Perustuu 1 arvosteluun