Sisältöön

Nike Pro 

Nike Pro tarjoaa laadukkaita urheiluvaatteita niin ammattilaisille kuin myös harrastajille. Nike Pron valikoiman suunnittelussa on kuunneltu urheilijoiden toiveita siitä, mitä hyötyjä ja ominaisuuksia he tarvitsisvat treenivaatteiltaan. Vaatteiden salaisuus onkin materiaalien funktionaalisuus, joka takaa kuivana pysymisen hikoillessa ja mukavan treenin suorituksen kovuudesta riippumatta. Näiden urheiluvaatteiden mukavuus ja toimivuus teknisten materiaalien ansiosta eri tyyppisissä treeneissä tekee nimenomaan Nike Pro vaatteista sopivia niille, jotka arvostavat varusteidensa laatua ja materiaalien ominaisuuksia ja hyötyjä. 

Nike Pro valikoimaan kuuluu paljon tyylikkäitä trikoita, t-paitoja, toppeja sekä shortseja niin naisille kuin miehillekin. Etsitkö päivitystä treeniasuihisi? Tutustu Intersportin Nike Pro valikoimaan ja löydä omat suosikkisi treenaamiseen! Kun olet löytänyt sopivat tuotteet Nike Pro -valikoimasta, niin tutustu myös Nike Tech Fleece -valikoimaan

Paljonko Nike pro -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Nike pro -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 174.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Nike pro -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Pro Tights Jr - pitkät trikoot, Nike W Pro Mid-Rise Mesh-Paneled Leggings - pitkät trikoot ja Nike Pro 365 5" Shorts W - lyhyet trikoot.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Nike pro

4.62/5

Perustuu 21 arvosteluun