Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Nike päähineet

Nike päähineet

Nike päähineet ovat laatutietoisen valinta. Nike päähineet naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Nike päähineet helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Nike päähineet ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua päähineet tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Nike päähineet tuotteitamme ovat tällä hetkellä U Nsw Beanie Utility Futura - pipo 27,90 €, Elastic Headbands 3 Pk - hiuspanta 18,00 € ja Sportswear H86 Futura - lippis 24,90 € – millaiset Nike päähineet olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Nike päähineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Nike päähineet -kategorian tuotteet saat hintaan 17.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 37.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Nike päähineet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike U Nsw Beanie Utility Futura - pipo, Nike Elastic Headbands 3 Pk - hiuspanta ja Nike Sportswear H86 Futura - lippis.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Nike päähineet

4.75/5

Perustuu 4 arvosteluun