Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINNike päähineet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Päähineet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Alakategoria
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Nike päähineet

  Nike päähineet ovat laatutietoisen valinta. Nike päähineet naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Nike päähineet helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Nike päähineet ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua päähineet tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Nike päähineet tuotteitamme ovat tällä hetkellä Elastic Headbands 3 Pk - hiuspanta 18,00 €, U Nsw Beanie Utility Futura - pipo 27,90 € ja Beanie Jr - pipo 19,90 € – millaiset Nike päähineet olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Nike päähineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Nike päähineet -kategorian tuotteet saat hintaan 18.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 27.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Nike päähineet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Elastic Headbands 3 Pk - hiuspanta, Nike U Nsw Beanie Utility Futura - pipo ja Nike Beanie Jr - nuorten pipo.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Nike päähineet

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun